Keşan Belediyesi, 25 çocuk için sünnet düğünü gerçekleştirilecek.
Sünnet düğünü öncesinde, 25 çocuk 16 Eylül 2019 Pazartesi günü, Keşan Devlet Hastanesi’nde sünnet ettirildi. Sünnet olmak için hastaneye gelen çocuklar ve aileleriyle buluşan Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, geçmiş olsun dileklerini iletti.
Helvacıoğlu, 22 Eylül 2019 Pazar günü, Keşan Belediyesi Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi Meydanı’nda gerçekleştirilecek sünnet düğününe tüm Keşan halkını davet etti.
Başkan Helvacıoğlu, “Çocuklarımızın ve ailelerimizin mutluluklarını paylaşmaktan, bu organizasyona vesile olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu organizasyonu inşallah bundan sonraki yıllarda da devam ettireceğiz.” dedi.
59.COM.TR ve alt sayfalarında gezdiğinizde kullanım şartlarını kabul etmiş sayılırsınız. Sitede yer alan her türlü yazılı ve görsel materyalin kaynak belirtmeden izinsiz kopyalanması ve kullanılması 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası'na göre suçtur. Her Hakkı Saklıdır. © 2015 TASARIM muhabbet.org