Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Evlendirme Servisi, 2017 yılında Süleymanpaşa’da 1351 çiftin nikah akdini gerçekleştirildiğini açıkladı.
2015 yılında 1297, 2016 ise yılında 1320 çiftin dünya evine girmesine vesile olan Süleymanpaşa Belediyesi, 2017 yılında da 1351 çiftin hayatlarını birleştirdiği imzaların atılmasına şahitlik etti.
Yenilenen nikah salonu ile 2017’de de hizmet vermeye devam eden Süleymanpaşa Belediyesi Evlendirme Servisi, ayrıca kıyılan tüm nikahlarda Süleymanpaşa Belediyesi’nin Muhteşem Başlangıç albüm hediyesini ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın kendisinin kaleme aldığı mektubunu da mutlu çiftlere ileterek en mutlu günlerinde yanında oldu.
59.COM.TR ve alt sayfalarında gezdiğinizde kullanım şartlarını kabul etmiş sayılırsınız. Sitede yer alan her türlü yazılı ve görsel materyalin kaynak belirtmeden izinsiz kopyalanması ve kullanılması 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası'na göre suçtur. Her Hakkı Saklıdır. © 2015 TASARIM Muhabbet